• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
recomana
  • CRÍTIQUES
  • ARTICLES
  • PÒDCAST
  • ACTIVITATS
  • #NOVAVEU
  • QUI SOM
  • BLOG
  • CONTACTE
  • CRÍTIQUES
  • ARTICLES
  • PÒDCAST
  • ACTIVITATS
  • #NOVAVEU
  • QUI SOM
  • BLOG
  • CONTACTE
  • Home
  • /
  • Fang
  • /
  • Primeres matèries de bona qualitat
CRÍTIQUES
Fang De Animal Religion
Manuelperezimunoz2 756x756
PER: Manuel Pérez i Muñoz

VALORACIÓ

7

ANAR A FiTXA DE L’OBRA ENLLAÇ EXTERN

Primeres matèries de bona qualitat

Publicat el: 7 de juny de 2017

CRÍTiCA: Fang

Quim Giron és un creador que ens té habituats als salts de registre, a treure la pols a les arts del circ a força de barrejar disciplines i travessar totes les fronteres possibles. ‘Fang’ treballa, com el seu nom indica, amb aquest material. Veiem com el cos de l’acròbata i les seves expressions es barregen amb la terra, comunicació a vegades tendra, violenta en altres moments. Cobren vida formes que dialoguen amb la fisonomia humana, que es transfonem des de la inèrcia en material sensible. En els volums esmunyedissos del fang Giron troba espai per als equilibris, per contrastar l’aparent feblesa de la terra molla amb la voluntat de persistència humana. El creador de la companyia Animal Religion trepitja un fèrtil terreny, un jardí ple de possibilitats que pot créixer exuberant a força de podar accions reiteratives i amb el reg de ritme i detalls.

CRÍTIQUES RELACIONADES / Fang

TÍTOL CRÍTiCA: L’homo faber llueix amb la descoberta, i hi juga

PER: Jordi Bordes
Jb Defi
VALORACiÓ

9

LLEGiR MÉS

TÍTOL CRÍTiCA: Acrobàcia i creació contemporània

PER: Iolanda G. Madariaga
Iolanda G. Madariaga
VALORACiÓ

9

LLEGiR MÉS

TÍTOL CRÍTiCA: Sorprendente es poco

PER: Elisa Díez
Elisa Díez
VALORACiÓ

8

LLEGiR MÉS

TÍTOL CRÍTiCA: Fang, suor i verticals

PER: Clàudia Brufau
Claudiabrufau
VALORACiÓ

7

LLEGiR MÉS

NEWSLETTER


SUBSCRIU-TE
recomana
E-mail: [email protected]

Amb el suport de

  • x
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • spotify
  • tiktok
  • tiktok

Avís legal Cookies Privacitat