CRÍTIQUES

VALORACIÓ
8
Ni dolç ni salat, tendre com el pa
Publicat el: 28 de maig de 2025
CRÍTiCA: DoppioZero-Dolce Salato
Sovint algunes companyies de circ, vesteixen les seves dramatúrgies amb una flaire vintage, que permet crear personatges molt entranyables. És el cas de la companyia de circ italiano-catalana Carpa diem. I diuen italiano catalana per què actualment viuen a Mataró. Són la Katharina Gruener i Luca Sartor. La seva especialització centrada en duo acrobàtic, pal xinès, monocicle i malabars, crea un espectacle que juga amb el fet de fer pa. I tot utilitzant farina i aigua, pastant i coent, cuinen uns divertits i exigents números de circ, que sense pausa i a ritme de la música dels anys 50, fan que el públic al carrer gaudeixi amb la seva tendresa.
Un espectacle de carrer bonic i fet amb molta cura.
Utilitzant farina i aigua, pastant i coent, cuinen uns divertits i exigents números de circ
CRÍTIQUES RELACIONADES / DoppioZero-Dolce Salato
TÍTOL CRÍTiCA: Fresc joc a la cuina
PER: Jordi Bordes

Per divertir
VALORACiÓ
7