TRIVIALS

TRIVIALS

 
  Travessia Recomana 6

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial. És fàcil. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 20 de juny a les 18 hores. Els premis són: Una invitació per a dues persones a un Menú de Teatre al Restaurant Can LluísUn carnet del TR3SC; i una experiència Escape Room basat en casos reals de Barcelona de principis de 1900 a l'Escape Hunt de Barcelona. 
  Travessia Recomana 5

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial. És fàcil. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 20 de juny a les 18 hores. Els premis són: Una invitació per a dues persones a un Menú de Teatre al Restaurant Can LluísUn carnet del TR3SC; i una experiència Escape Room basat en casos reals de Barcelona de principis de 1900 a l'Escape Hunt de Barcelona. 
  Travessia Recomana 4

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial. És fàcil. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 31 de desembre. Els premis són: Una invitació per a dues persones a fer una cata de pernils al Jamon Experience de Les RamblesUn carnet del TR3SC;i una experiència del joc de rol a l'Escape Hunt de Barcelona. 
  Travessia Recomana 2017

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial. És fàcil. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 31 de desembre. Els premis són: Una invitació per a 2 persones a fer un sopar  al Jamon Experience de Les RamblesUn carnet del TR3SC; i una experiència del joc de rol a l'Escape Hunt de Barcelona.

El primer classificat triarà el seu premi preferit. El segon podrà optar entre els dos últims. En cas que hi hagi un empat entre els primers classificats es decidira l'ordre per sorteig.

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial! 
  Travessia Recomana. Tardor/ hivern 2016

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial. És fàcil. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 31 de desembre. Els premis són: Una invitació per a 2 persones a fer un tast  al Jamon Experience de Les RamblesUn carnet del TR3SCUn Menú Escena (400g) del Mercat de la Cultura.

El primer classificat triarà el seu premi preferit. El segon podrà optar entre els dos últims. En cas que hi hagi un empat entre els primers classificats es decidira l'ordre per sorteig.

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial!
 
  Travessia Recomana (primavera estiu 2016)

TRES PREGUNTES 

Tres possibles respostes i només una és la bona.

L'equip Recomana us fem preguntes sobre alguns dels espectacles que ha anat a veure de la Travessia Recomana

Cada encert suma deu punts;  un error es penalitza amb tres punts menys. 

Els premis per a aquest concurs són:

Una invitació per a 2 persones a fer un tast  al Jamon Experience de Les Rambles 

Un carnet del TR3SC 

Un Menú Escena (400g) del Mercat de la Cultura.

El primer classificat triarà el seu premi preferit. El segon podrà optar entre els dos últims. En cas que hi hagi un empat entre els primers classificats es decidira l'ordre per sorteig.

Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial!

És fàcil. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 31 d'agost. Els tres primers classificats seran els guanyadors, rebran un avís i es farà públic per les xarxes socials 
  DespertaLAB

L 'equip de Recomana elabora preguntes sobre alguns dels espectacles que ha anat a veure al cicle de creació escènica DespertaLab. Cada text consta de tres preguntes amb tres possibles respostes, una d'elles és la vàlida. Cada encert sumen deu punts un error es penalitza amb tres punts menys. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 31 de juliol. Els tres primers classificats seran els guanyadors, rebran un avís i es farà públic per les xarxes socials. 

Els premis per al concurs DespertaLab són: Una invitació per a dues persones a fer un tast de pernils al Jamon Experience de Les Rambles; un carnet de descomptes de temporada a la Nau Ivanow; i Un “pack” de merchandising del musical Mar & Cel.

El primer classificat triarà el seu premi preferit. El segon podrà optar entre els dos últims. En cas que hi hagi un empat entre els primers classificats es decidira l'ordre per sorteig.

Vés al DespertaLAB i fes un Trivial! 
  Sismògraf

L'equip de Recomana elabora preguntes sobre alguns dels espectacles que s'han programat al Festial Sismògraf. Cada text consta de tres preguntes amb tres possibles respostes, una d'elles és la vàlida. Cada encert sumen deu punts un error es penalitza amb tres punts menys. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 15 de juny. Els guanyadors rebran un avís i es farà públic per les xarxes socials. 

Els premis per al concurs de Sismògraf d'Olot són:

1r classificat/da. Menú Escena (400g) del Mercat de la Cultura
2n. classificat/da: Carnet TR3SC 
3r. classificat/da: Merchandising de "Mar i Cel"

Puja a Olot i fes un trivial. 
  El cicló

L 'equip de Recomana elabora preguntes sobre alguns dels espectacles que ha anat a veure al cartell d'El Cicló del Tantarantana. Cada text consta de tres preguntes amb tres possibles respostes, una d'elles és la vàlida. Cada encert sumen deu punts un error es penalitza amb tres punts menys. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 30 de juny. Els guanyadors rebran un avís i es farà públic per les xarxes socials.

Els premis per al concurs d'El cicló són:

1r classificat/da. Menú Rutes del Mercat de la Cultura
2n. classificat/da: Carnet TR3SC
3r. classificat/da: àpat al restaurant Paral·lel Central

Atenció! El primer classificat a les 20 hores del 30 d'abril rebrà un premi especial: Es tracta de dues invitacions per assistir a un tast de pernils al Jamon Experience d'Enrique Tomás, a la Rambla.

Vés al teatre i fes un trivial. 
  RECOMANA

Gràcies per voler participar en el Trivial de Recomana. A hores d'ara, l'estem activant com a prova. En breu, volem obrir el concurs a tots els còmplices de Recomana. Si hi participes ara, ens ajudaràs a validar el joc i, sumaràs punts per quan activem el rànquing del Trivial. Assegura't bé les respostes (cada pregunta encertada es valora amb 10 punts i cada error en resta 3). El concurs tindrà premis sempre vinculats a la cultura tot oferint experiències obertes a la tria, constructives i alhora atractives. 
  ESCENA 25 Novembre 2014

Funcionament:
L 'equip de Recomana elabora preguntes sobre alguns dels espectacles que ha anat a veure darrerament. Cada text consta de tres preguntes amb tres possibles respostes, una d'elles és la vàlida. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 30 de novembre. Els guanyadors rebran un avís i es farà públic per les xarxes socials.

Els premis per al concurs del mes de novembre d'Escena 25 són:

1r classificat/da. Xec de cultura de 750 grams del Mercat de la cultura
2n. classificat/da: Carnet TR3SC
3r. classificat/da: Merchandising de Mar i Cel.

Vés al teatre i fes un trivial. 
  ESCENA 25 Octubre 2014

Funcionament:
L 'equip de Recomana elabora preguntes sobre alguns dels espectacles que ha anat a veure darrerament. Cada text consta de tres preguntes amb tres possibles respostes, una d'elles és la vàlida. Després d'omplir un breu formulari, Recomana identificarà els diferents participants i establirà un rànquing que es tancarà el 30 d'octubre i el 30 de novembre. Els guanyadors rebran un avís i es farà públic per les xarxes socials.

Els premis per al concurs del mes d'octubre d'Escena 25 són:

1r classificat/da. Xec de cultura de 500 grams del Mercat de la cultura
2n. classificat/da: Carnet TR3SC
3r. classificat/da: Merchandising de Mar i Cel.

Vés al teatre i fes un trivial.