Recomana.cat


Recomana també organitza activitats de mediació i d’acostament de les arts escèniques al públic amb la implicació dels nostres col·laboradors. A aquest conjunt d’activitats les hem anomenades recomanACCIONS
Un dels serveis que oferim és el de seguiment d'un procés de creació: un dels nostres crítics assisteix als assajos durant tres dies diferents i n'escriu una crònica de cada dia juntament amb suport gràfic. Així se segueix l'evolució del treball de les companyies abans de la seva presentació al públic. 


 
En el camí que la crítica sigui un guia per a entrar per camins desconeguts, repetim amb el suport del Grec Festival l'acompanyament als espectadors a la cuina dels artistes. És un programa que compta amb la coordinació d'Elisa Díez (relació amb les companyies) i Alba Cuenca (relació amb el públic). Se suma aquest any, Novaveu per ampliar la difusió d'aquestes experiències a nous canals.

Fàbriques Grec 2018  
Què us proposem? Recomana al Fàbriques Grec 2018
7 de maig de 2018
Recomana
  

L'espectacle ja no està en cartell.
 

El Grec Festival convida a despertar la curiositat dels espectadors amb el programa Factoria Grec. Aquest projecte vol ensenyar el procés de creació: els artistes conviden a les fabriques on es cuinen les seves propostes artístiques i ensenyen el que porten preparat per veure la reacció del públic. Són propostes de companyies que estan investigant com incidir en el tema que els preocupa a partir de diverses formes d’expressió.

La investigació i el públic és clau per innovar els llenguatges escènics d’avui en dia i de demà. Recomana, associació per a la promoció de les arts escèniques, acompanya els espectadors a aquest intrigant viatge al procés de la creació. Cal fer inscripció prèvia al mail reservesgrec@recomana.cat i aclarir per quina sessió es vol apuntar.

De comú acord amb les companyies, un membre de la plataforma Recomana (formada per uns 40 crítics professionals) procurarà donar les claus per conèixer algun aspecte concret de la producció, a més de poder veure, com a mínim, alguna escena que estigui en procés de creació. El públic podrà compartir opinions amb els artistes. I també impulsar el debat amb el grup de Novaveu (joves de 16 a 30 anys que volen difondre les arts escèniques amb nous format).

En aquest link les propostes, una a una.


COMPARTEIX