Recomana.cat


Recomana també organitza activitats de mediació i d’acostament de les arts escèniques al públic amb la implicació dels nostres col·laboradors. A aquest conjunt d’activitats les hem anomenades recomanACCIONS
Un dels serveis que oferim és el de seguiment d'un procés de creació: un dels nostres crítics assisteix als assajos durant tres dies diferents i n'escriu una crònica de cada dia juntament amb suport gràfic. Així se segueix l'evolució del treball de les companyies abans de la seva presentació al públic. 


 
Elisa Ballardín s'incorpora al Novaveu, gràcies al suport de Temporada Alta. A partir de la propera crítica, la penjarà al blog #Novaveu. Excepcionalment, publiquem el seu primer article (que és revisat per companys de la crítica de Recomana i, normalment no es fa públic enlloc) conscients de la qualitat efímera de festival, que no permet llargues estades als teatres. Volem que els joves recomanin als joves. I, per fer-ho amb garanties, ens hem compromès a tutelar-los mínimament, donant sempre l'última paraula a l'autor.

Temporada Alta 2017  
Llums i ombres del fotoperiodisme Crònica d'"Els colors de la llum"
12 d'octubre de 2017
Recomana
  

L'espectacle ja no està en cartell.
 

Ferran Joanmiquel, dramaturg i director d’El color de la llum, torna a emocionar i sacsejar amb el seu últim espectacle de temàtiques socials i d'extrema actualitat. L’autor enfoca, un cop més, qüestions que toquen de ben a prop i fan vibrar sobretot amb els esdeveniments de les últimes setmanes, a Catalunya. L'espectador és convidat a espiar com si estigues darrere d'un teleobjectiu un hipotètic diàleg entre fotoperiodistes que sense pudor, ens imprimeixen a la retina, al cervell i al cor els color de la seva professió.

Amb el ritme de les imatges i els relats l'espectador passa per la mort, la injustícia, rebota a diferents parts del món entre la manipulació mediàtica, l'humor, l'absurd, impotència, la frustració i finalment la cerca de la bellesa i l'humanisme més sincer.

L'equip d'actors (Jordi Subirà, Mireia Vallès i David Martínez) posen en escena de forma natural i molt fluïda una peça de teatre Verbatim: un format de teatre documental que construeix un espectacle a partir d’entrevistes realitzades amb aquest propòsit.

Deixeu-vos transportar per les experiències de Joan Guerrero, Sandra Balsells, Emilio Morenatti, Samuel Aranda i Marta Ramoneda en un espectacle on el públic és un convidat especial més.

Festival Temporada Alta, Sala La Planeta

Dimarts, 10 d’octubre (vam veure un assaig general). Funcions a La Planeta fins diumenge. També farà temporada a posteriorment a La Seca de Barcelona.

Elisa Ballardin


COMPARTEIX