Recomana.cat


Recomana també organitza activitats de mediació i d’acostament de les arts escèniques al públic amb la implicació dels nostres col·laboradors. A aquest conjunt d’activitats les hem anomenades recomanACCIONS
Un dels serveis que oferim és el de seguiment d'un procés de creació: un dels nostres crítics assisteix als assajos durant tres dies diferents i n'escriu una crònica de cada dia juntament amb suport gràfic. Així se segueix l'evolució del treball de les companyies abans de la seva presentació al públic. 


 
Els Premis de la Crítica arriben a la divuitena edició amb algunes novetats al palmarès i una ferma voluntat de continuació. L’acte de lliurament tindrà lloc el 21 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i, com l’any passat, serà conduït pels periodistes culturals Anna Pérez Pagès i Toni Puntí.

Premis de la Crítica 2015  
Els Premis de la Crítica arriben a la majoria d’edat amb nous premis, categories i activitat paral·leles Presentació
1 de març de 2016
Recomana
  

L'espectacle ja no està en cartell.
 

Els Premis de la Crítica arriben, per fi, a la majoria d'edat amb algunes novetats al palmarès.En aquesta convocatòria estrenem noves distincions: per primer cop se concedirà el premi Arts de Carrer. A més, els premis de dansa s’amplien amb la incorporació de les noves categories de coreògraf, ballarí, ballarina i solo.

El Premi Gonzalo Pérez de Olaguer, creat l’any 2010 en homenatge a un dels degans de la crítica barcelonina, distingirà enguany la trajectòria de Josep Ros Ribas, fotògraf especialitzat en arts escèniques. 

El jurat de Teatre també ha decidit concedir un Premi Especial a l’actriu Núria Espert

Durant la cerimònia també es farà pública la guanyadora del Premi Anita, concedit per l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) en memòria de l’actriu Anna Lizaran, i que reconeix la millor actriu revelació de teatre. 

Més enllà de la festa i els guardons, des de l’organització dels premis es vol impulsar la relació entre la crítica i els professionals de les arts escèniques tenint el debat com a eix vertebrador. Per això, gràcies al suport de la Fundació SGAE, s’inicia l’activitat Debats Crítics

Voleu saber qui són els finalistes? Clica aquí.


COMPARTEIX